De film Clouds is vanaf 16 oktober te zien op Disney Plus

Herontdek het fenomeen en het waargebeurde verhaal van Zach Sobiech in Clouds, een Original film. Stream vanaf 16 oktober, alleen op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer.

clouds disney plus

Clouds op Disney Plus

Clouds is het waargebeurde verhaal van Zach Sobiech, een muzikaal begaafde 17-jarige die leeft met een zeldzame botkanker (osteosarcoom). De film volgt Zachs reis in de loop van zijn laatste jaar terwijl hij de complexiteit van liefde, vriendschap, familie en het achterlaten van een muzikaal erfgoed doorkruist.

De film heeft rollen voor Fin Argus (Total Eclipse) als Zach Sobiech, Sabrina Carpenter (The Hate U Give) als zijn beste vriend en bandgenoot Sammy, Madison Iseman (Annabelle Comes Home, Jumanji: Welcome to the Jungle) als Zach’s vriendin Amy, Thomas Everett Scott (13 Reasons Why, La La Land) en Neve Campbell (Scream-films, House of Cards) als zijn ouders, Laura en Rob. Er is ook een rol voor Lil Rel Howery.

De film is geregisseerd door Justin Baldoni (Jane the Virgin, Five Feet Apart). Clouds is een Mad Chance / La Scala Films-productie, medegefinancierd door Wayfarer Studios en geproduceerd door Mad Chance’s Andrew Lazar, Justin Baldoni voor Wayfarer Studios en Casey La Scala. Steve Sarowitz, Wendy S. Williams en Cate Adams zijn ook uitvoerende producenten, en Ben Simpson is een co-producer.

Clouds is vanaf 16 oktober te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter