De film Come Away vanaf 10 december in de bioscoop

De film Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt. Come Away draait vanaf 10 december in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.

film Come Away

De film Come Away

Come Away is het verhaal van Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt. Alice (Keira Chansa) en Peter (Jordan A. Nash) genieten aan het eind van de 19e eeuw van een idyllische jeugd in Engeland. Maar als hun oudste broer David bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin uiteen van verdriet. Moeder Rose (Angelina Jolie) is als verdoofd en vader Jack (David Oyelowo) stort zichzelf in de schulden. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun ouders weer gelukkig te maken. Om hun pijn te verzachten gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld. Come Away speelt met de ‘Wat als?’ – gedachte. Wat als Lewis Carroll’s ‘Alice’ en J.M. Barrie’s ‘Peter Pan’ broer en zus waren geweest? Een vraag die ingenieus uitgewerkt wordt in deze film en die de prequel vormt van ‘s werelds meest geliefde kinderliteratuur.

De cast van Come Away wordt geleid door nieuwkomers Jordan A. Nash en Keira Chansa, samen met Academy Award-winnaar Angelina Jolie (Maleficent) en Golden Globe-genomineerde David Oyelowo. Het bevat ook rollen voor Anna Chancellor, Clarke Peters, Gugu Mbatha-Raw, Michael Caine, David Gyasi en Reece Yates.

De fantasiefilm is de eerste live-action speelfilm van Brenda Chapman nadat ze bekend werd om haar werk aan animatiefilms als The Prince of Egypt en Brave. De laatste verdiende een Oscar voor Beste Animatiefilm, waarmee Chapman de eerste vrouwelijke regisseur was die in die categorie won.

Come Away is geschreven door Marissa Kate Goodhill met Leesa Kahn, Andrea Keir, Oyelowo en James Spring als producers. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2020 en draait vanaf 10 december 2020 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter