De film Devotion vanaf 1 december in de bioscoop

Devotion, de aanstaande oorlogsfilm met in de hoofdrollen Emmy-genomineerde Jonathan Majors en Glen Powell, verschijnt 1 december in Nederland in de bioscoop. Bekijk de trailer voor de film Devotion hieronder.

Devotion film

1950, Koude Oorlog. Twee jonge mannen Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Mayors) worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de luchtmacht. Tom is soldaat, Jesse een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de Air Force vliegt. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten.

Devotion is gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Makos en wordt geregisseerd door J.D. Dillard naar een scenario geschreven door Jake Crane en Jonathan A.H. Stewart. Het wordt geproduceerd door Molly Smith, Rachel Smith, Thad Luckinbill en Trent Luckinbill, met Dillard en Powell als uitvoerende producenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Glen PowellJonathan Majors, Joe Jonas, Christina Jackson, Thomas Sadoski.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter