De film Drijfzand vanaf 21 oktober in de Nederlandse bioscopen

De film Drijfzand van regisseur Margot Schaap gaat op 29 september in première op het NFF. Op 21 oktober brengt Vedette de film uit in de bioscoop. Drijfzand vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde. Naast Hanna van Vliet en Elsie de Brauw vervullen ook Elin Koleci, Simeoni Sundja en Jade Olieberg prominente rollen.

Drijfzand film

Drijfzand film

Suze, Hanna van Vliet (ANNE+), woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena, Elsie de Brauw (God Only Knows), een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen. Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen.

Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. Te scherp. De onrust vreet zich langzaam maar zeker een weg naar binnen, dwars door haar gezinsleven heen. Verscheurd tussen de loyaliteit aan haar moeder, en die voor haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.

De film is geschreven en geregisseerd door Margot Schaap.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hanna van Vliet, Elsie de Brauw, Elin Koleci, Simeoni Sundja, Jade Olieberg.

Drijfzand verschijnt 21 oktober in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter