De film Fresh vanaf 4 maart op Disney Plus Nederland

De horrorthriller Fresh is vanaf 4 maart 2022 te zien op Disney Plus Nederland. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones en Sebastian Stan. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Fresh disney plus

Fresh op Disney Plus Nederland

Fresh is het regiedebuut van Mimi Cave, geschreven door Lauryn Kahn. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones (Normal People), Sebastian Stan (Pam and Tommy), Jojo T. Gibbs (Twenties), Charlotte Le Bon (Anthropoid, The Hundred-Foot Journey), Andrea Bang (Luce) en Dayo Okeniyi (Runner Runner, The Spectacular Now).

De film volgt Noa, die de verleidelijke Steve ontmoet in een supermarkt en – gezien haar frustratie met dating-apps – een gok waagt en hem haar nummer geeft. Na hun eerste date is Noa verliefd en accepteert ze de uitnodiging van Steve voor een romantisch weekendje weg. Alleen om te ontdekken dat haar nieuwe minnaar een aantal ongewone eetlust verbergt.

De film Fresh wordt geproduceerd door Adam McKay en Kevin Messick onder hun Hyperobject Industries-vlag, met Maeve Cullinane als coproducent.

Fresh is vanaf 4 maart 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter