De film New Order van Michel Franco vanaf 19 mei in de bioscoop

De film New Order (Spaanse titel Nuevo orden) speelt zich af in een dystopische nabije toekomst, waarbij een rebellenbeweging chaos schept in Mexico. Het is geschreven, geregisseerd, geproduceerd en edited door Michel Franco. Bekijk hieronder de trailer.

film New Order

New Order film

In een Mexicaanse stad waar op grote schaal protesten plaatsvinden, bereidt Marianne’s welgestelde familie zich voor op haar huwelijk. Langzaam dringen rebellen de omheinde villa binnen en de avond ontaardt in een totale coup. Binnen enkele etmalen kantelt een ogenschijnlijk gebalanceerde samenleving. Opstandelingen en het leger nemen de controle over. De klassenstrijd wordt tot bruut schrikbewind, het land is in chaos. Een dystopische thriller die ontleend lijkt aan krantenkoppen die nog geschreven moeten worden; deze film is een waarschuwing.

De hoofdrollen worden gespeeld door Naian Gonzalez Norvind, Diego Boneta, Mónica Del Carmen, Fernando Cuautle, Darío Yazbek, Eligio Meléndez.

New Order van regisseur Michel Franco ging in wereldpremière op het Film Festival van Venetië, waar de film de Grand Jury Prijs won. Op 19 mei 2022 brengt De Filmfreak New Order uit in de Nederlandse bioscoop.



VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter