De film Press Play vanaf 21 juli in de bioscoop

Press Play is een romantisch drama geregisseerd door Greg Björkman dat muziek in zijn verhaal verwerkt. Laura en Harrison zijn stapelgek op elkaar. Als Harrison plotseling overlijdt door een auto-ongeluk is Laura ten einde raad. Totdat ze ontdekt dat de mixtape die Harrison voor haar heeft gemaakt haar terug in de tijd kan brengen. Is dit genoeg om de liefde van haar leven te redden? De film draait vanaf 21 juli 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

Press Play

Press Play

Laura en Harrison hebben de perfecte romance gebouwd op de fundering van een gedeelde liefde voor muziek. Na een dodelijk ongeluk komt Harrison om het leven. Als Laura naar een mixtape luistert die ze samen met Harrison heeft gemaakt, wordt ze terug in de tijd gestuurd naar de eerste keer dat ze naar het bandje luisterden. Door de ontdekking is Laura vastbesloten haar grote liefde te redden. Is het mogelijk het lot te verdraaien?

Press Play is geschreven en geregisseerd door Greg Björkman naar een verhaal van Josh Boone.

De hoofdrollen worden gespeeld door Clara Rugaard, Lewis Pullman, Lyrica Okano, Christina Chang, Matt Walsh en Danny Glover.

Press Play zie je vanaf 21 juli in Nederland in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter