De romantische dramafilm Purple Hearts verschijnt 29 juli op Netflix

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor Purple Hearts, een film die het romantische maar ook tragische liefdesverhaal vertelt van een marinier en zijn echtgenote. Bekijk de trailer hieronder.

Purple Hearts op Netflix

Ondanks hun vele verschillen, komen Cassie (Sofia Carson), een worstelende singer-songwriter, en Luke (Nicholas Galitzine), een onrustige marinier, overeen om uitsluitend voor militaire voordelen te trouwen. Maar wanneer een tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en schijn te vervagen.

De hoofdrollen zijn voor zangeres en actrice Sofia Carson (Pretty Little Liars: The Perfectionists) en Nicolas Galitzine (Cinderella). De rest van de cast bestaat uit o.a. Chosen Jacobs, Kat Cunning, Linden Ashby, Anthony Ippolito, John Harlan Kim, Sarah Rich en Scott Deckert.

Purple Hearts werd geregisseerd door Elizabeth Allen Rosenbaum (Spinning Out, Dead to Me), die eerder dit jaar haar filmdebuut maakte met Sneakerella op Disney Plus. Het scenario is afkomstig van Kyle Jarrow en Liz W. Garcia.

Purple Hearts verschijnt vanaf 29 juli 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter