De Nederlandse hitsensatie Toon vanaf 18 oktober op Netflix

De Nederlandse introverte muzikant Toon krijgt een internationaal podium. Vanaf 18 oktober zal de komedieserie over Toon in ruim 190 landen exclusief te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder de teaser.

Toon is een sociaal onhandige muzikant die in één klap beroemd wordt als een filmpje van hem op een feestje viral gaat. Zelf wil hij dit helemaal niet, hij zit het liefst alleen thuis te gamen, maar dankzij de enthousiaste zangeres Nina en Toons ambitieuze zus Elise verdwaalt hij steeds verder in de wereld van de showbusiness.

De hoofdrol wordt gespeeld door Joep Vermolen. De cast bestaat verder uit Loulou Hameleers, Amy van der Weerden, Robbert Bleij, Arend Brandligt en Marijn Klaver. In de gastrollen maken vele bekende gezichten hun opwachting waaronder Eva Jinek, Huub Smit, Tygo Gernandt, Ferdi Stofmeel, DJ Jean en Kim Feenstra.

Toon is geproduceerd door NewBe (Jeroen Koopman) en geregisseerd door Beer ten Kate. Het scenario is geschreven door Dirk van Pelt.

De serie werd in 2017 genomineerd voor de prestigieuze Golden Nymph, een belangrijke internationale televisieprijs die jaarlijks in Monte Carlo wordt uitgereikt. Alle afleveringen van Toon seizoen 1 & 2 zijn vanaf 18 oktober te zien op Netflix.