De Pavarotti trailer geeft enig inzicht in de beroemde operazanger

Bekijk de eerste trailer voor Pavarotti, een documentaire over wijlen operazanger Luciano Pavarotti van regisseur Ron Howard. De film belicht zijn strijd met leven en roem – zowel op als buiten het podium. Je kunt de trailer en de poster hieronder bekijken!

Pavarotti

Van het filmteam achter de veelgeprezen documentaire The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years, is Pavarotti een meeslepende film die het licht op de icoon werpt die de opera naar de mensen bracht. Howard, een Oscar-winnende regisseur, plaatst het publiek vooraan voor een verkenning van de stem, de man, de legende. Luciano Pavarotti gaf zijn leven aan de muziek en een stem aan de wereld, en deze filmische gebeurtenis bevat voorstellingen die geschiedenis maken en intieme interviews, waaronder nog nooit eerder vertoonde beelden en de modernste Dolby Atmos-technologie.

De documentaire combineert Luciano Pavarotti’s genre-herdefiniërende optreden en geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden. De film zal het publiek over de hele wereld een verbluffend intiem portret geven van de meest geliefde operazanger aller tijden. A CBS Films Polygram Entertainment Brian Grazer presentatie, Pavarotti is een Imagine Entertainment en White Horse Pictures production.

Pavarotti is vanaf 7 juni te zien.