De Pixar short Ciao Alberto verschijnt in november op Disney Plus

Disney heeft aangekondigd dat binnenkort de gloednieuwe korte Pixar film Ciao Alberto verschijnt met personages uit de animatiefilm Luca. De short zal vanaf 12 november 2021 te zien zijn op Disney Plus.

DISNEY PLUS DAY

12 november 2021 is het Disney Plus Day, de dag dat Disney Plus 2 jaar bestaat. Op deze dag zullen erdiverse nieuwe films en series in première gaan, waaronder:

Pixar short Ciao Alberto

De animatiefilm speelt zich af in Italië en wordt beschreven als een coming-of-age-avontuur dat het verhaal vertelt van een jongen genaamd Luca terwijl hij een onvergetelijke zomer beleeft met zijn beste vriend in een kustplaats aan de Italiaanse Rivièra. Maar al het plezier wordt bedreigd door een diep geheim: hij is een zeemonster uit een andere wereld net onder het wateroppervlak.

De animatiefilm bevat de stemmen van Jacob Tremblay (Room, The Little Mermaid) als Luca Paguro, Jack Dylan Grazer (Shazam!) als Alberto Scorfano en Emma Berman als Giulia. Ze worden vergezeld door Maya Rudolph (Big Hero 6, The Willoughbys) als Luca’s moeder Daniela, Marco Barricelli als Giulia’s vader Massimo, en Jim Gaffigan als Luca’s vader’s Lorenzo.

Luca is het regiedebuut van de Italiaanse filmmaker Enrico Casarosa, die sinds 2006 samen met Pixar als storyboardartiest en -schrijver werkt aan populaire animatiefilms zoals Cars, Ratatouille, Up, The Good Dinosaur, Coco en Incredibles 2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter