De reboot serie 4400 vanaf 6 juni bij Ziggo Movies & Series

Jaren geleden was het scifi-drama The 4400 een groot succes en vorig jaar kwam The CW met een remake getiteld 4400. De reboot serie verschijnt nu vanaf 6 juni 2022 bij Ziggo Movies & Series L en XL. Bekijk hieronder een trailer.

4400 serie bij Ziggo

In de nieuwe versie keren 4400 over het hoofd geziene, ondergewaardeerde of anderszins gemarginaliseerde mensen die de afgelopen honderd jaar spoorloos zijn verdwenen, allemaal in een oogwenk terug. Ze zijn geen dag ouder geworden en hebben geen herinnering aan wat er met hen is gebeurd. Terwijl de regering zich haast om de potentiële dreiging te analyseren en het verhaal onder controle te houden, moeten de 4400 zelf worstelen met het feit dat ze zijn teruggestuurd met een paar… upgrades, en de toenemende kans dat ze allemaal om een ​​specifieke reden zijn teruggebracht.

De hoofdrollen worden gespeeld door TL Thompson, Cory Jeacoma, Ireon Roach, Derrick A. KingAutumn Best, Joseph David-Jones en Khailah Johnson.

De serie 4400 (voorheen bekend als The 4400) is The CW‘s reboot van de sci-fi-dramaserie uit 2004. De reeks is afkomstig van Riverdale co-executive producer Ariana Jackson en Anna Fricke, die eerder de Walker, Texas Ranger reboot voor The CW maakten.

De eerste aflevering ging in oktober 2021 in première bij zender The CW. In totaal werden er 13 afleveringen gemaakt. Wegens tegenvallende kijkcijfers werd de reeks stopgezet. We hoeven dus niet te wachten op 4400 seizoen 2.

De serie 4400 is vanaf 6 juni 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter