De Scandinavische HBO serie Beartown vanaf 22 februari op HBO Max

De serie Beartown is een bewerking van de bestseller van de internationaal geprezen Zweedse auteur Fredrik Backman (A Man Called Ove). De reeks wordt geregisseerd door de bekroonde regisseur Peter Grönlund en verschijnt vanaf 22 februari op HBO Max. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Beartown serie op HBO

Het kleine stadje Beartown verliest langzaam terrein aan de steeds verder oprukkende bomen eromheen, maar nu het junior ijshockeyteam een ​​kans heeft om de nationale halve finales te winnen, rusten alle dromen van deze plek nu op de schouders van een handjevol van tienerjongens. Een zware last die de katalysator wordt voor een gewelddadige daad die een jong meisje getraumatiseerd achterlaat en een stad in rep en roer.

De serie heeft rollen voor Ulf Stenberg (Before We Die), Aliette Opheim (Thicker Than Water), Tobias Zilliacus (Gåsmamman), Miriam Ingrid (Day Trip) en Oliver Dufåker.

Het drama bestaat uit vijf afleveringen. Het is een productie van Filmlance, geschreven door Emmy®-genomineerde Anders Weidemann (30 Degrees in Februari), Antonia Pyk (Blue Eyes) en Linn Gottfridsson (Arne Dahl). Bonnie Skoog Feeney en Mattias Arehn zijn de producenten voor Filmlance International, en Hanne Palmquist, Steve Matthews en Antony Root zijn uitvoerend producenten voor HBO Europe. Fredrik Backman is ook uitvoerend producent.

Beartown verschijnt vanaf 22 februari op HBO Max.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter