De seizoensfinale van The Blacklist seizoen 7 wordt deels live-action, deels animatie

NBC‘s The Blacklist is de nieuwste serie die een ​​creatieve oplossing verkent voor de stopzetting van de productie vanwege het coronavirus. De serie heeft aangekondigd dat de aankomende finale van seizoen 7, getiteld “The Kazanjian Brothers”, deels live-action zal zijn, deels een comic book-achtige animatie. Dit meldt Variety.

De makers van The Blacklist waren halverwege de opnames van de laatste aflevering in New York toen de productie werd stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Om het seizoen toch nog te kunnen afsluiten, is gekozen voor deze unieke aanpak. Aflevering 19 wordt dus voorzien van animatie, gecombineerd met de live-action-beelden die al gefilmd waren. De acteurs hebben thuis hun dialoog opgenomen, zodat de twee stijlen zo naadloos mogelijk in elkaar overlopen.

The Blacklist is de eerste show die deze hybride aanpak hanteert, terwijl anderen, zoals All Rise op CBS, ervoor kozen om afleveringen van thuis op te nemen. NBC zond ook een virtuele reüniespecial uit van Parks and Recreation met de originele cast die hun rollen opnieuw vertolkte.

The Blacklist seizoen 7

The Blacklist seizoen 7 is momenteel te zien, maar eerder dit jaar werd de serie al verlengd voor seizoen 8. The Blacklist was een enorme hit toen het in 2013 debuteerde. Sindsdien heeft het steeds voldoende kijkers getrokken. De serie wordt gemaakt door Davis Entertainment in opdracht van Sony Pictures TV. Sony verkoopt de serie aan zenders buiten de VS en heeft bijvoorbeeld een aantrekkelijke deal met Netflix, die The Blacklist onder meer in Nederland aanbiedt. Ook Videoland biedt de serie hier aan.

In The Blacklist speelt James Spader de rol van Raymond (Red) Reddington. Hij is bezig met het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium, dat hij samen met Elizabeth Keen (Megan Boone) heeft opgezet. Leven met de realiteit brengt Liz in tweestrijd. Zij is een FBI-agent, maar de verleiding om te handelen naar haar meer criminele instincten is groot.

Andere rollen zijn er voor Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Mozhan Marnò en Hisham Tawfiq.

The Blacklist seizoen 7 is nu te zien op Videoland. De streamingdienst voegt elke week een nieuwe aflevering van de serie toe. Aflevering 10 is de meest recente toevoeging.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter