De serie Angela Black vanaf 30 december te zien bij NPO

De zesdelige serie Angela Black is vanaf 30 december te zien bij de NPO Plus en is vanaf 1 januari ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Bekijk hieronder een trailer. Gevangen in een relatie waar ze niet aan kan ontsnappen, wordt Angela uit het niets benaderd door Ed, een privédetective, die de duisterste geheimen van haar man verklapt.

Angela Black op NPO

Op het oog leidt Angela een heerlijk leventje. Ze woont in een prachtig huis in een buitenwijk van Londen, doet vrijwilligerswerk bij een hondenopvang en heeft twee geweldige zoons en een charmante, hardwerkende echtgenoot. Maar al dat huiselijk geluk is schone schijn, want haar man, Olivier, mishandelt haar regelmatig. Op een dag wordt Angela totaal onverwacht benaderd door een privédetective, die haar vertelt welke schokkende geheimen Olivier er op na houdt. Het is een ontmoeting die een enorme impact zal hebben op Angela’s leven. Ze zal alles wat haar lief is op het spel moeten zetten om zich te bevrijden van de man die haar al zo lang onderdrukt en vernedert.

De hoofdrollen worden gespeeld door Joanne Froggatt, Michiel Huisman, Samuel Adewunmi.

Angela Black is een zesdelige Britse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 10 oktober 2021. De show wordt internationaal gecoproduceerd door Spectrum Originals en ITV in samenwerking met Two Brothers Pictures.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter