De serie Chloe is vanaf 6 februari te zien op BBC One

De psychologische thriller serie Chloe gaat 6 februari in première op BBC One. De reeks bestaat uit zes afleveringen en ziet Erin Doherty (The Crown) in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

Chloe serie

Nog steeds wonend bij haar moeder en werkend als uitzendkracht, vergelijkt Becky zichzelf met de perfecte levens op Instagram en keert dwangmatig terug naar één account: die van Chloe. Becky kijkt obsessief naar haar ogenschijnlijk vlekkeloze leven via sociale media. Maar wanneer Chloe plotseling overlijdt, moet Becky erachter komen hoe en waarom. Dit brengt haar ertoe een nieuwe identiteit aan te nemen en een ‘toevallige’ ontmoeting te creëren met Chloe’s beste vriendin, Livia, en Chloe’s groep hechte vrienden te infiltreren.

Door haar alter ego Sasha wordt Becky een krachtige, transgressieve heldin; een populaire, goed verbonden “iemand” met een leven en liefdes die veel spannender en verslavend zijn dan de “niemand” die ze is als Becky. Het voorwendsel vertroebelt echter al snel de werkelijkheid, en Becky loopt het risico zichzelf volledig te verliezen in het spel dat ze speelt.

Erin Doherty (The Crown) is te zien als Becky. Bijrollen zijn er voor Billy Howle (The Serpent, The Beast Must Die) en Jack Farthing (Spencer).

De serie is gemaakt door Alice Seabright. Zij schreef eerder ook mee aan de Netflix-serie Sex Education. Seabright schreef de serie samen met Kayleigh Llewellyn, Poppy Cogan en Bolu Babalola. Het is geproduceerd door Joanna Crow en uitvoerend geproduceerd door Tally Garner en Morven Reid bij Mam Tor, en Ben Irving bij de BBC.

De serie Chloe bestaat uit zes afleveringen.

Vanaf 6 februari 2022 te zien op BBC One en bij Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter