De serie Close To Me vanaf 7 januari op NPO2

De zesdelige serie Close To Me begint vrijdag 7 januari om 23.00 uur op NPO2. In de reeks belandt Jo na een ernstige val in het ziekenhuis. Wanneer ze weer bijkomt heeft ze een groot gat in haar geheugen, dat door flashbacks langzaam wordt ingevuld. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Serie Close To Me op NPO2

Jo Harding is een vrouw die een perfect leven leidt met haar partner totdat een val een heel jaar uit haar geheugen wist. Terwijl ze worstelt om gebeurtenissen samen te voegen, ontdekt Jo dat haar leven verre van perfect was.

Close To Me is een Brits psychologisch dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Amanda Reynolds. Angela Pell schreef het script terwijl Michael Samuels tekende voor de regie. De zesdelige serie begon op Channel 4 in november 2021.

De hoofdrollen worden gespeeld door Connie Nielsen, Christopher Eccleston, Susan Lynch, Leanne Best, Rosy McEwen, Tom Taylor en Ellie Haddington.

Close To Me is vanaf vrijdag 7 januari 2022 te zien om 23.00 uur op NPO2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter