De serie Filthy Rich is vanaf 2 februari te zien bij Ziggo

De serie Filthy Rich is vanaf 2 februari te zien bij Ziggo Movies & Series. Bekijk hieronder alvast een trailer. De reeks wordt beschreven als een gotisch familiedrama waarin rijkdom, macht en religie samenkomen – met waanzinnig soap-achtige resultaten. Het gaat om een ​​megarijke familie uit het zuiden van Amerika die hun geld verdiende via een christelijk televisienetwerk in Louisiana. Het plotselinge overlijden van de oprichter van het netwerk in een vliegtuigcrash brengt drie andere familieleden naar voren, die allemaal het rijkdom willen erven om hun eigen redenen.

Filthy Rich serie op Ziggo 

Filthy Rich draait om twee sterke, scherpe vrouwen die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO van ‘s werelds grootste christelijke netwerk sterft in een vliegtuigongeluk, zijn zijn vrouw en volwassen kinderen verbluft wanneer ze ontdekken dat hij is volwassen, onwettige kinderen heeft, die ook in zijn testament staan. Wanneer de matriarch van het gezin probeert ze om te kopen om weg te gaan, hebben deze nieuw gelegitimeerde erfgenamen hier andere ideeën over en staan ​​ze erop dat ze niet alleen in de stad blijven, maar ook onderdeel worden van het familie-imperium.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kim Cattrall, Melia Kreiling, Steve Harris, Aubrey Dollar, Corey Cott, Benjamin Levy Aguilar, Mark L. Young, Olivia Macklin, Aaron Lazar, Gerald McRaney, Cranston Johnson.

Filthy Rich is een dramedyserie van de zender FOX en ging in première op 21 september 2020. Het is gebaseerd op de Nieuw-Zeelandse serie met dezelfde naam. De reeks werd geschreven en geregisseerd door Tate Taylor (The Girl on the Train, The Help en Ma)

De serie Filthy Rich is vanaf 2 februari te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter