De serie Hawkeye vanaf 24 november op Disney Plus

Marvel Studios heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de serie Hawkeye, welke vanaf 24 november te streamen is op Disney Plus.

Hawkeye op Disney Plus

Het verhaal draait rond de Avenger Clint Barton (Jeremy Renner) die de jonge Kate Bishop (Hailee Steinfeld) opleidt tot de nieuwe Hawkeye. In de strips wordt Bishop Hawkeye na Clint Barton en is ze ook lid van de Young Avengers. Disney heeft nog niet bevestigd of ze plannen hebben om Bishop haar eigen spin-offs serie te geven of haar later in de MCU te laten verschijnen, maar het is zeker een mogelijkheid.

In de Hawkeye serie zal Jeremy Renner wederom zijn rol als Clint Barton spelen. Hailee Steinfeld zien we als Kate Bishop. Daarnaast zijn er ook rollen voor Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James en nieuwkomer Alaqua Cox als Maya Lopez. Florence Pugh herneemt haar rol van Yelena Belova uit Black Widow. Pugh’s betrokkenheid werd bevestigd in de post-credits scene van Scarlett Johansson‘s solofilm toen haar personage de opdracht kreeg van Julia Louis-Dreyfus‘ Valentina Allegra de Fontaine om Hawkeye op te sporen.

De reeks wordt geregisseerd door Amber Finlayson en Katie Ellwood, ook bekend als Bert en Bertie.

Hawkeye is vanaf 24 november te streamen op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter