De serie Hellbound vanaf 19 november op Netflix

De Zuid-Koreaanse thrillerserie Hellbound toont een hel op aarde en het religieuze fanatisme dat daarmee gepaard gaat. Netflix heeft vandaag de trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Hellbound Netflix

Hellbound op Netflix

Train to Busan-regisseur Yeon Sang-ho die de webtoon heeft gemaakt waarvan deze serie een adaptatie is, zal deze aankomende Netflix serie regisseren. De reeks speelt zich af in een alternatieve versie van de aarde waar bovennatuurlijke gorilla-achtige engelen des doods plotseling verschijnen om mensen tot de hel te veroordelen. Degenen die veroordeeld zijn, horen voorspellingen over wanneer ze zullen sterven, en wanneer de tijd daar is, verschijnen de doodsengelen om hun lot te bezegelen. Een mysterieuze nieuwe religie Saejinrihwe onder leiding van Jung Jin-soo (Yoo Ah-in) lijkt antwoorden te hebben achter dit fenomeen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Yoo Ah-in, Park Jung-min, Kim Hyun-joo, Yang Ik-june.

De serie Hellbound is vanaf 19 november te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter