De serie Just Beyond is vanaf 13 oktober te zien op Disney Plus

Just Beyond is een aankomende horrorkomedie anthologiereeks op Disney Plus, gemaakt door Seth Grahame-Smith op basis van de graphic novel door R. L. Stine. De serie gaat in première op 13 oktober 2021, met alle 8 afleveringen.

Just Beyond Disney Plus

Just Beyond op Disney Plus

Elke aflevering laat kijkers kennismaken met een nieuwe cast van personages die op een verrassende reis van zelfontdekking moeten gaan in een bovennatuurlijke wereld van heksen, buitenaardse wezens, geesten en parallelle universums.

In de serie zijn er rollen voor onder meer Mckenna Grace (The Handmaid’s Tale), Nasim Pedrad (Aladdin), Lexi Underwood (Little Fires Everywhere) en Megan Stott (Yes Day).

Marc Webb (The Amazing Spider-Man) regisseerde de eerste twee afleveringen van de serie met scripts van Seth Grahame-Smith (The LEGO Batman Movie).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter