De serie Life After Life vanaf 19 april op BBC Two

De nieuwe Britse serie Life After Life is vanaf 19 april 2022 te zien op BBC Two. Bekijk hieronder een trailer.

Life After Life volgt Ursula Todd (Thomasin McKenzie) die op 11 februari 1910 wordt geboren als kind van Sylvie en Hugh (Sian Clifford en James McArdle), maar sterft voordat ze haar eerste adem uitblaast. Op dezelfde nacht wordt Ursula echter herboren en deze keer overleeft ze. Keer op keer sterft ze maar wordt opnieuw geboren in een nieuw leven, maar wat betekent dit allemaal?

Life After Life op BBC

Life After Life volgt het verhaal van Ursula Todd, een jong meisje dat op een nacht in 1910 wordt geboren, maar sterft voordat ze haar eerste adem kan halen. Dit betekent echter niet het einde van haar verhaal, want in dezelfde nacht in 1910 wordt ze herboren en overleeft ze – een gebeurtenis die zich keer op keer ontvouwt terwijl ze leeft en sterft in alternatieve iteraties van haar bestaan.

De reeks volgt Ursula terwijl ze door elk nieuw leven binnen handbereik navigeert, door een periode die zich uitstrekt over twee wereldoorlogen en haar oog in oog ziet komen met Hitler zelf.

In het hart van de serie ligt een lijst met belangrijke vragen: waar heeft Ursula zo dringend behoefte aan om in leven te blijven? Kan er ooit een perfect leven worden geleefd? En kan ze de loop van de geschiedenis veranderen – en daarmee de wereld redden van haar schijnbaar onvermijdelijke lot?

De cast bestaat uit Thomasin McKenzie (Leave No Trace, Jojo Rabbit), Sian Clifford (Fleabag), James McArdle (Man In An Orange Shirt), Jessica Brown Findlay (Brave New World) en Jessica Hynes (Years And Years). Ze worden vergezeld door Patsy Ferran (Black Narcissus), Harry Michell (Yesterday), Laurie Kynaston (The Trouble With Maggie Cole), Joshua Hill (Small Axe) en Maria Laird (Derry Girls).

De serie wordt geregisseerd door Bafta Award-winnende regisseur John Crowley (Brooklyn, Boy A). De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van de succesvolle schrijfster Kate Atkinson (ook de schrijfster van Case Histories).

Life After Life begint op BBC Two op dinsdag 19 april 2022 om 21.00 uur en alle afleveringen kunnen vanaf dezelfde datum op iPlayer worden bekeken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter