De serie Queens is vanaf 19 januari te zien op Disney Plus

Queens is de nieuwste dramaserie van ABC en volgt een gebroken meidengroep die in de schaduw van hun ooit prominente hiphop-dynastie leeft. De serie Queens is vanaf 19 januari te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk de trailer hieronder.

Queens op Disney Plus

Brianna, Jill, Valeria en Naomi verschenen ooit als de “Nasty Bitches” in de jaren negentig. Samen zetten ze met zijn vieren niet alleen de hiphopwereld op zijn kop, maar verwierven ze met hun muziek ook een legendarische status. De vier vrouwen zijn nu in de veertig, wereldvreemd en grotendeels vervreemd van elkaar. Door de vier te herenigen, is er nu een kans om terug te keren naar oude roem en prestige. Maar zullen de voormalige megasterren, ook wel bekend als Professor Sex, Butter Pecan, Jill Da Thrill en Xplicit Lyrics, erin slagen om dit ambitieuze doel te bereiken?

Queens is een musical-dramaserie die op 19 oktober 2021 in première ging op ABC. De muziek in de door Zahir McGhee (Scandal) bedachte serie is afkomstig van Swizz Beatz.

De hoofdrollen worden gespeeld door Brandy, Naturi Naughton, Nadine Velazquez en Eve J. Cooper.

Zahir McGhee, Sabrina Wind en Tim Story zijn uitvoerende producenten. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature. De pilot-aflevering is geschreven door Zahir McGhee en geregisseerd door Tim Story.

Queens is vanaf 19 januari te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter