De serie Ruxx te zien op HBO Max Nederland

De serie RUXX is vanaf 8 maart 2022 te zien op HBO Max Nederland. Bekijk hieronder een trailer. Een modern relatiedrama, RUXX kijkt naar de jonge generatie van een land dat gevangen zit tussen het verleden en de toekomst. De serie draait om Rux, die een veeleisende carrière en de nodige drama’s in de Roemeense hoofdstad op haar weg vindt.

Ruxx serie HBO Max Nederland

Ruxx op HBO Max

In dit moderne relatiedrama uit Roemenië verdeelt de hardwerkende, betrouwbare Rux haar tijd tussen het blussen van brandjes voor haar baas – de hotshot projectontwikkelaar Eugen Moscu – en het zorgen voor zowel haar weerbarstige zus Cristina als hun koppige, conservatieve ouders. Eindelijk klaar om Boekarest te verlaten voor de zonnige kust van Los Angeles, worden de plannen van Rux om zich bij haar langeafstandsminnaar in de VS te voegen, op zijn kop gezet wanneer Eugen’s vrouw Liliana burgemeester wil worden. Hierdoor krijgt Rux de perfecte kans om het verschil te maken in haar eigen omgeving. Rux jongleert met de eisen van haar carrière met de behoeften van haar familie en een hernieuwde rivaliteit met de betweterige campagneleider Andrei, en begint te twijfelen aan haar vermogen om alles in haar leven op te lossen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Raluca Aprodu, Alec Secareanu, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Alina Chivulescu, Ioana Bugarin, Marian Olteanu, Bogdan Dumitrache, Philipp Baltus, Ilinca Hărnuț, Iulian Postelnicu, Ruxandra Maniu.

RUXX is vanaf 8 maart 2022 te zien op HBO Max Nederland.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter