De serie Take Two vanaf 25 augustus op Net5

Vanaf 25 augustus is de detective serie Take Two te zien bij Net5. De serie ziet Rachel Bilson als Sam Swift, Eddie Cibrian als Eddie Valetik & Xavier de Guzman als Roberto Vasquez. Bekijk hieronder alvast de trailer.

De serie Take Two 

Sam Swift is een voormalig actrice van een succesvolle politieserie. Ze probeert haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Een rol als privédetective in een toekomstige film kan haar helpen aan een comeback. Als research voor deze rol schakelt ze de hulp in van privédetective Eddie Valetik, die alles behalve blij is met Sam.

Hoofdrollen zijn er voor Rachel Bilson, Eddie CibrianXavier de Guzman, Aliyah O’Brien, Alice Lee.

Take Two is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première op 21 juni 2018. De comedy/dramaserie is bedacht en ontwikkeld door Andrew W. Marlowe en Terri Edda Miller. Eerder waren ze verantwoordelijk voor de de hitserie Castle die in mei 2016 stopte.

Take Two is vanaf zaterdag 25 augustus om 20.00 met drie afleveringen te zien op Net5. Daarna zijn er wekelijks dubbele afleveringen te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter