De special Shatner in Space in 2022 te zien op Prime Video Nederland

Prime Video en William Shatner kondigen vandaag aan dat Shatner in Space op woensdag 15 december in première zal gaan op Prime Video in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. In Nederland zal de special begin 2022 te zien zijn. De aankondiging werd voor het eerst gedaan door Shatner tijdens een virtueel panel voor CCXP Worlds, de virtuele versie van ‘s werelds grootste fan conventie in São Paulo, Brazilië.

Shatner in Space

De special van een uur gaat in op de gebeurtenissen voor, tijdens en na Shatners levens veranderende vlucht – die hem de oudste persoon maakte die ooit naar de kosmos reisde – en de groeiende vriendschap tussen het Star Trek-icoon en Blue Origin-oprichter Jeff Bezos, wiens dromen over ruimtereizen, zoals velen, geïnspireerd werden door de originele Star Trek-serie.

“My time in space was the most profound experience I could have ever imagined. This special documenting my journey gives a dramatic view of that experience, and my hope is that it inspires the world to see we must go to space to save Earth.”

Shatner in Space wordt geproduceerd door Amazon Studios, Blue Origin, Film 45, Jason Ehrlich Productions, en Bright Spot Content.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter