De teaser poster voor Captain America: The Winter Soldier

Marvel Studios heeft de eerste teaser poster vrijgegeven voor Marvel’s Captain America: The Winter Soldier. Deze kun je hieronder bekijken.

Captain America: The Winter Soldier

Na de catastrofale gebeurtenissen in New York met de Avengers leidt Steve Rogers, oftewel Captain America, in Marvels Captain America: The Winter Soldier een rustig leven in Washington D.C. Hij probeert zich daar aan de hedendaagse maatschappij aan te passen. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D.-collega wordt aangevallen, raakt Steve verwikkeld in een web van intriges dat de wereld in gevaar dreigt te brengen. Captain America bundelt zijn krachten met Black Widow, en samen spannen ze zich in om het almaar groter wordende samenzweringscomplot aan het licht te brengen. Ondertussen wordt hij ook nog beziggehouden door professionele huurmoordenaars die continu achter hem aan worden gestuurd om hem het zwijgen op te leggen. Als duidelijk wordt wat de omvang van het doortrapte plan is, schakelen Captain America en Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon. Maar al snel moeten ze het opnemen tegen een onverwachte en schrikbarende vijand: de Winter Soldier.

De hoofdrollen zijn voor Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Frank Grillo, Cobie Smulders, Toby Jones, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Maximiliano Hernandez, Robert Redford en Georges St-PierreCaptain America: The Winter Soldier wordt geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo op basis van een scenario door Christopher Markus en Stephen McFeely.

De film draait vanaf 27 maart 2014 in de bioscoop.