De Verraders: Videoland Editie is vanaf 5 december te zien op Videoland

Het nieuwe seizoen De Verraders: Videoland Editie is vanaf 5 december wekelijks te zien bij Videoland. Deze speciale Videoland-editie kent nieuwe regels en is intenser dan ooit. De twaalf deelnemers die hun intrek nemen in landhuis Havixhorst en dit psychologische avontuur met elkaar aangaan zijn zojuist bekendgemaakt.

De Verraders: Videoland Editie

Vanaf zondag 5 december gaat het hek naar het landhuis Havixshorst krakend open voor het allereerste Videoland seizoen van De Verraders. Terwijl de zon al lang en breed onder is nemen de verraders intrek in het landhuis. Klaar om te muiten, te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren die zijn weerga niet kent. Wordt het een stille nacht of slaan de verraders genadeloos toe? Het eerste seizoen bij Videoland wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Het programma was vorig jaar voor RTL 4 een groot succes. De Videoland-editie kent nieuwe regels en minder deelnemers, namelijk twaalf in plaats van achttien. De deelnemers bestaan uit Romana van Baaijen (B&B Vol Liefde), Envy Peru (Drag Queen en winnares van Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (Mocro Maffia), Tim Senders (presentator), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

De Verraders: Videoland Editie is vanaf 5 december te zien. De eerste aflevering is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première op RTL 4. Op 5 december is de eerste aflevering na Expeditie Robinson te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen op Videoland. Hoe laat? Vanaf 21:30 uur op op RTL4. Peter van der Vorst, Directeur Content van RTL Nederland, zei:

“Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we de Videoland Première, waarbij de eerste aflevering van een exclusief Videoland-seizoen bij RTL4 te zien is. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen.” 

In 2022 verschijnt De Verraders seizoen 2 bij RTL 4 en wordt, net als de eerste keer, gepresenteerd door Tijl Beckand.

De Verraders kijkenVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter