Deadpool 3 aangekondigd met Hugh Jackman als Wolverine

Hugh Jackman zal zijn Marvel Cinematic Universe-debuut maken als Wolverine in Deadpool 3. Het nieuws werd officieel aangekondigd door Deadpool-acteur Ryan Reynolds in een nieuwe video die bevestigt dat de film op 6 september 2024 zal uitkomen. Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van Deadpool 3.

Hugh Jackman in Deadpool 3

Deadpool 3 wordt nu geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick op basis van een eerdere versie van Bob’s Burgers-duo Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin. Marvel Studios-president Kevin Feige verzekerde fans eerder dat het een R-rated film zal blijven, net als de eerste twee films, wat het de eerste film van de studio zou maken met de genoemde volwassen rating.

Het zal dienen als de eerste film in de Deadpool-filmreeks die zal worden uitgebracht na de overname van 20th Century Fox door Disney.

De eerste twee Deadpool-films zijn beide kassucces, aangezien ze samen een wereldwijde brutowinst van meer dan $ 1,5 miljard verdienden. Ze zijn allebei geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, de eerste geregisseerd door Tim Miller en Deadpool 2 geregisseerd door David Leitch.

Deadpool 3 moet 6 september 2024 in de bioscoop verschijnen.

Update:

Er verscheen later vandaag nog een video, waarin Hugh Jackman een grote rol heeft. Bekijk deze hier:

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter