Deadpool 3 in ontwikkeling bij Marvel Studios

Volgens Deadline is het schrijversduo Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin, ook bekend als The Molyneux Sisters, in gesprek om het langverwachte Deadpool 3 van Marvel Studios te schrijven.

Deadpool 3

Kevin Feige en Disney Executive Chairman Bob Iger hebben beiden eerder interesse getoond om de toekomstige Deadpool-films R-rated te behouden. Dit is in lijn met de eerste twee films die bij Fox geproduceerd zijn. Bronnen melden dat Marvel Studios dit intact wil houden, wat zou betekenen dat de derde film met Ryan Reynolds de eerste film is met een R-rating bij Disney. De ontmoetingen met schrijvers zijn al maanden aan de gang.

Het is momenteel onduidelijk of regisseur David Leitch zal terugkeren om de derde film in de franchise te regisseren. Bronnen melden hierover dat het gezien zijn drukke agenda tot 2021 onwaarschijnlijk is, maar dat de deur open blijft als hij beschikbaar komt. Waarom Deadpool 1 en 2 schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick niet terugkeren is onbekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter