Deadpool vraagt ​​Korg om MCU-tips in Free Guy trailer

Met nog maar een maand te gaan voor de langverwachte release van 20th Century‘s Free Guy, heeft hoofdrolspeler Ryan Reynolds op Twitter een ​​leuke promotievideo te delen voor de aanstaande actiekomediefilm. In de video vertolkt Reynolds zijn rol als Deadpool opnieuw na bijna drie jaar sinds Once Upon a Deadpool. Hij vraagt Taika Waititi’s Korg om te reageren op de Free Guy-trailer. Daarnaast kreeg Deadpool ook de kans om Korg te vragen naar enkele tips om in de MCU te komen. Deze promo markeert ook de eerste keer dat de Merc with a Mouth officieel interactie heeft met een MCU-personage sinds de overname van Fox door Disney.

Deadpool en ​​Korg

In Free Guy volgt de kijker een eenzame bankmedewerker (Reynolds) die ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondpersonage is een stevige Sandbox-game (denk dan aan een game als Minecraft) met de titel genaamd “Free City”. Hij komt er vervolgens achter dat de game offline gaat en moet de wereld bewegen om dit te voorkomen.

De film wordt geregisseerd door Shawn Levy (Real Steel en Night at the Museum) op basis van een scenario door Matt Lieberman en Zak Penn.

Naast Ryan Reynolds zijn er rollen voor Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Joe Keery (Stranger Things), Channing Tatum (21 Jump Street), Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar.

Free Guy is vanaf 11 augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter