Deelnemers voor De Verraders 2022 seizoen 2 bekend

Vandaag zijn de namen van de deelnemers voor De Verraders 2022 seizoen 2 bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat seizoen 2 vanaf vrijdag 1 april 2022 te zien zal zijn op RTL4. Er doen dit seizoen maar liefst 18 BN’ers mee.

De deelnemers bestaan uit Giel de Winter, Jamie Westland, Stella Bergsma, Esmée van Kampen, Babette van Veen, Carolina Dijkhuizen, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Stefano Keizers, Sylvia Geersen, Toine van Peperstraten, Aran Bade, Frank van der Lende, Frank Evenblij, Joep Sertons, Dionne Slagter, Irene Moors en Steven Brunswijk.

In dit nieuwe seizoen zijn de spelregels iets anders en kan de winst niet meer gedeeld worden tussen Verraders én Getrouwen. Dit keer wordt het gedeeld tussen Getrouwen of tussen Verraders onderling. Afgelopen jaar kreeg De verraders ook een Videolandserie, gepresenteerd door Art Rooijakkers.

De Verraders seizoen 2 zou eerder vanaf zondag 20 februari 2022 te zien zijn. Nadat The Voice of Holland werd opgeschort wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik, is RTL genoodzaakt de programmering te wijzigen. De Verraders seizoen 2 werd daardoor verplaatst.

Deelnemers De Verraders seizoen 2 in 2022

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV. Het programma was vorig jaar voor RTL 4 een groot succes. Recentelijk was er de speciale Videoland-editie te zien.

Op 1 april 2022 verschijnt De Verraders seizoen 2 bij RTL 4 en wordt, net als de eerste keer, gepresenteerd door Tijl Beckand.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter