Deense Netflix komedieserie Skruk (Baby Fever)

In de Deense Netflix serie Skruk (ook bekend als Baby Fever) speelt Josephine Park een vruchtbaarheidsdokter die zichzelf dronken insemineert met het zaad van haar ex. En dat leidt tot een kettingreactie aan rampen. Bekijk hieronder een trailer.

Skruk op Netflix

Wanneer de vruchtbaarheidsdokter Nana zichzelf dronken insemineert met het sperma van haar ex-vriendje, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen – en haar verloren liefde terug te winnen. Haar onbezonnen actie leidt tot een zwangerschap en veroorzaakt een kettingreactie aan grote en kleine rampen. Ze doet er alles aan om de liefde van haar ex terug te winnen, om zo het kind niet in haar eentje op te voeden. Ondertussen dreigen haar collega’s ook te ontdekken wat ze gedaan heeft…

De hoofdrollen worden gespeeld door Josephine Park, Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Mikael Birkkjær, Tammi Øst en Thomas Levin.

De romantische komedie werd geregisseerd door Amalie Næsby Fick en Nikolaj Feifer. De productie was in handen van Dorthe Riis Lauridsen en Piv Bernth.

Skruk is vanaf 8 juni 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter