Deense serie DNA vanaf 1 april op NPO Plus

Vanaf 10 april kun je op NPO 3 elke zaterdag kijken naar een dubbele aflevering van de Deense serie DNA. Vanaf 1 april is de reeks al in zijn geheel online te zien via NPO Plus. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Rolf Larsen is rechercheur en leidt een gelukkig bestaan met zijn vrouw en hun dochtertje Andrea. Om de ontvoering van een baby te onderzoeken, besluit hij naar Polen te gaan en Andrea mee te nemen op de veerboot. Maar als hij haar daar heel even alleen laat en hij terugkomt, is ze verdwenen.

Deense serie DNA

Rolf Larsen, een rechercheur van het politiebureau in Kopenhagen, heeft zijn leven op brute wijze op zijn kop gezet wanneer zijn dochtertje wordt vermist. Vijf jaar later komt er een nieuwe aanwijzing als er een ernstige fout wordt ontdekt in de DNA-database van de politie. Rolf realiseert zich dat zijn dochter mogelijk nog leeft en probeert te achterhalen wat er met haar is gebeurd door een parallelle zaak te onderzoeken die verband houdt met de ring van kinderhandel.

De Deense detective DNA wordt geschreven door Torleif Hoppe, een van de makers van The Killing. De hoofdrollen worden gespeeld door Charlotte Rampling en Nicolas Bro.

DNA ging in première op 9 september 2019 op de zender TV 2 (DK). De hele serie is vanaf 1 april te streamen via NPO Plus. Vanaf 10 april is de serie wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter