Denzel Washington keert terug op The Equalizer 2 poster

Denzel Washington keert terug als Robert McCall in The Equalizer 2. Bekijk hieronder de nieuwe poster.

The Equalizer 2Denzel Washington keert terug naar een van zijn meest iconische rollen uit zijn carrière. Robert McCall dient een onwrikbare gerechtigheid voor de uitgebuitenen en onderdrukten – maar hoe ver zal hij gaan wanneer het iemand is van wie hij houdt?

In de eerste film zagen we Washington als een voormalig black ops commando, wie zijn dood in scene heeft gezet om zo een rustig leven te lijden in Boston. Wanneer hij uit zijn zelfopgelegde pensioen komt om een ​​jong meisje te redden, Teri (Chloë Grace Moretz), staat hij oog in oog met ultra-gewelddadige Russische gangsters. Terwijl hij wraak neemt op degenen die de hulpelozen mishandelen, wordt het verlangen van McCall naar rechtvaardigheid opnieuw gewekt. Als iemand een probleem heeft en ze nergens anders heen kunnen, dan zal McCall helpen. Hij is The Equalizer.

Regisseur Antoine Fuqua (Training Day, The Magnificent Seven) keert terug voor de sequel, welke ook rollen heeft voor Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo. Scenarist Richard Wenk (Jack Reacher: Never Go Back, The Expendables 2) heeft wederom het script voor zijn rekening genomen.

The Equalizer 2 draait vanaf juli 2018 in de bioscoop.