Derde deel in The Ring reeks flink uitgesteld

Er is bekend geworden dat Paramount Pictures het aankomende derde deel in de The Ring reeks wederom heeft uitgesteld. De film moest eigenlijk al in oktober in de Amerikaanse bioscopen draaien, maar is nu verschoven naar 3 februari 2017. Tevens is bekend gewordend at ook de reboot van Friday the 13th is opgeschoven. Deze film zal pas rond Halloween volgend jaar te bekijken zijn.

Het is niet bekend wat de reden hiervoor is, maar het kan te maken hebben met de tegenvallende succes van andere Paramount films. Met name Ben-Hur en Monster Trucks deden het slecht.

In Rings speelt Alex Roe Holt, een jonge man die afstandelijk wordt van zijn vriendin Julia (Matilda Lutz), na het kijken van een bepaalde videoband.

Derde deel in The Ring reeks flink uitgesteld

Het eerste deel, The Ring, komt uit 2002 en werd geregisseerd door Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean films) en had Naomi Watts in de hoofdrol. Deze film was een remake van het Japanse Ringu, dat werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Kôji Suzuki. Watts was wederom te zien in Hideo Nakata’s The Ring Two in 2005

Rings wordt geregisseerd door F. Javier Gutiérrez en heeft andere rollen voor Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Lizzie Brocheré, Alex Roe, Andrea Powell, Bonnie Morgan, Matilda Anna Ingrid Lutz. Rings is vanaf 1o november te zien in de Nederlandse bioscopen.