Detective Van der Valk seizoen 2 vanaf 26 februari op NPO 2

Detective Van der Valk seizoen 2 is vanaf 26 februari 2022 te zien op de NPO. De Britse misdaadserie volgt een Nederlandse detective in Amsterdam, gespeeld door Marc Warren (Safe, Beecham House), die telkens een nieuw misdrijf oplost, bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Bekijk hieronder een trailer.

Detective Van der Valk seizoen 2

De eigentijdse, spannende en snelle misdaadserie Van Der Valk, draait om de onderzoeken van een charismatische detective – een complex, bedachtzame en ‘echte’ speurneus die zware misdaden aanpakt. De serie speelt zich af in het levendige en raadselachtige Amsterdam en volgt Van der Valks boeiende, onbeschaamde en interessante methodes als hij zijn dynamische team leidt bij het oplossen van moorden met behulp van slimme menselijke observatie en geïnspireerde detectie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Marc Warren, Maimie McCoy en Luke Allen-Gale.

Detective Van der Valk is een Nederlandse detectiveserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 1 januari 2020. De nieuwe serie is geïnspireerd op een Britse dramaserie uit de jaren 1970, losjes gebaseerd op de romans van Nicolas Freeling. De serie was vijf seizoenen te zien, de laatste afleveringen verschenen in 1992.

Detective Van der Valk seizoen 2 is vanaf 26 februari 2022 te zien op de NPO.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter