Devils vanaf 5 juni op Videoland

Patrick Dempsey kennen we van series als Grey’s Anatomy en The Truth About the Harry Quebert Affair, maar vanaf 5 juni is hij te zien de financiële thrillerserie Devils. Dempsey speelt een genadeloze bankier, die de Italiaanse tophandelaar Massimo binnenhaalt op zijn kantoor. Die merkt al snel dat hij is beland in een keiharde, financiële oorlog.

Na te zijn betrokken bij een dodelijk schandaal, vecht een handelaar bij een vooraanstaande bank in Londen om zijn naam te zuiveren, maar ontdekt in plaats daarvan een intercontinentale samenzwering die wordt gevormd door krachtige troepen die in de schaduw werken.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Guido Maria Brera en is een internationale samenwerking tussen Franse en Italiaanse productiebedrijven. Devils (Diavoli) is een dramaserie van de zender Sky Atlantic en ging in première op 17 april 2020. De serie werd bedacht door scenarist Ezio Abbata, bekend van het eerdergenoemde Suburra.

Naast Dempsey zijn er rollen voor Alessandro Borghi, Kasia Smutniak, Laia Costa, Malachi Kirby, Lars Mikkelsen, Pia Mechler, Paul Chowdhry, Sallie Harmsen, Harry Michell.

Devils is vanaf 5 juni te zien bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter