Dexter: New Blood vanaf 3 januari te zien in Nederland

Je favoriete seriemoordenaar is terug! Vanaf 3 januari is Dexter: New Blood in Nederland elke werkdag te zien op NPO3. Voor wie daar niet op kan wachten biedt NPO Plus alle abonnees de mogelijkheid om vanaf 20 december online hun bloeddorst lessen. Bekijk hieronder een trailer.

Vanaf 7 november 2021 is Dexter: New Blood al te zien in de Verenigde Staten. De reeks gaat tien jaar na seizoen 8 verder. We vinden Dexter (Michael C. Hall) onder een valse naam in Iron Lake, een fictief stadje in de staat New York in de Verenigde Staten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NPO (@npo.nl)


Dexter: New Blood in Nederland

De serie volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (Michael C. Hall), werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Om deze afwijking toch enigszins in goede banen te leiden, heeft hij van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven.

De serie is gebaseerd op het boek Darkly Dreaming Dexter van Jeff Lindsay. Dexter Morgan is forensisch onderzoeker bij de politie in Miami. Hij verloor zijn ouders toen hij drie was en sleept een mysterieus trauma mee: hij is zelf een seriemoordenaar. Zijn adoptievader, politieman Harry Morgan, herkende Dexters psychopathische neigingen en leerde hem zijn onweerstaanbare drang om mensen te vermoorden te kanaliseren. Hij mag enkel mensen vermoorden ‘die het verdienen’: seriemoordenaars die door de mazen van het net glippen en op vrije voeten rondlopen. Van Harry heeft Dexter geleerd hoe hij zich in het dagelijkse leven normaal moet gedragen.

De serie heeft hoofdrollen voor Michael C. Hall, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott, Clancy Brown, Jennifer Carpenter en John Lithgow.

Dexter: New Blood is 3 januari te zien op NPO3.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter