Dinosaurussen op setfoto’s Jurassic World Dominion

De nieuwe setfoto’s van Jurassic World Dominion onthullen de terugkeer van enkele beruchte dinosaurussen. The Lost World: Jurassic Park introduceerde Site B op Isla Sorna, de secundaire locatie van InGen waar ze de dinosaurussen hebben gekloond. Die film bevatte een hele reeks nieuwe dinosaurussen, waaronder de kleine Compsognathus. Isla Sorna speelde ook een rol in Jurassic Park III, en het lijkt ook een rol te gaan spelen in Dominion. Bekijk hieronder een aantal nieuwe setfoto’s.

Jurassic World Dominion Jurassic World Dominion Jurassic World Dominion

Opnames Jurassic World Dominion

De productie van Dominion begon eerder dit jaar, en hoewel er een vertraging was vanwege het coronavirus, zijn de opnames weer aan de gang. The New York Times schreef een stuk over de productie van de film na het coronavirus, en het bevatte de bovenstaande nieuwe foto’s achter de schermen. Op de ene is een production artist bezig met het bijwerken van een Compsognathus-model, dat tussen verschillende anderen in een krat staat.

Jurassic World Dominion

De derde film in de Jurassic World-trilogie van Colin Trevorrow en de zesde Jurassic Park-film volgt de gebeurtenissen op van Jurassic World: Fallen Kingdom, waar dinosauriërs het vasteland hebben bereikt. Terugkerende castleden zijn Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith, B.D. Wong en Daniella Pineda. Nieuwkomers zijn Campbell Scott, Dichen Lachman, Deulde Wise, Scott Haze en Mamoudou Athie. Daarnaast zullen Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm) voor het eerst sinds Jurassic Park herenigd worden.

Jurassic World 3 wordt geregisseerd door Colin Trevorrow op basis van een scenario dat hij schreef samen met Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole). Ze werken een verhaal uit van Derek Connolly en Trevorrow, die samen Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom schreven.

Jurassic World Dominion zal op vrijdag 11 juni 2021 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter