Disney kondigt nieuwe Predator-film Prey aan

Vandaag is de film Prey aangekondigd. De film is onderdeel van de Predator franchise en speelt zich 300 jaar geleden af ​​in de wereld van de Comanche Nation.

Prey  Prey 

Prey 

De film is een productie van 20th Century Studios. De film werd geregisseerd door Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) naar een script van Patrick Aison (Kingdom). De ontwikkeling van Prey werd geheim gehouden tot november 2020. Sindsdien hebben we geleerd dat Prey geen vervolg zou zijn op Shane Black’s The Predator. De film speelt zich 300 jaar geleden af en volgt Naru, een Comanche die er alles aan doet om haar stam te beschermen tegen een Predator.

De hoofdrol wordt gespeeld door Amber Midthunder (The Ice Road). Ook Dakota Beavers en Dane DiLiegro zullen te zien zijn in de film.

Terwijl Prey wordt geproduceerd door 20th Century Studios, zal het worden uitgebracht op Hulu in de Verenigde Staten en Disney Plus Star in internationale gebieden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter