Disney maakt werk van een live-action Winnie the Pooh

Disney gaat door met het adapteren van de animatiefilms naar een live action remake. Dit keer is Winnie the Pooh aan de beurt, welke zal gaan over Christopher Robin die terugkeert naar het Hundred Acre Woods.

Winnie the Pooh live action

Het scenario, gebaseerd op de boeken van A.A. Milne, zal worden geschreven door Alex Ross Perry. Walt Disney kocht in 1961 de rechten van de gele teddybeer en heeft van Winnie de Poeh een van de pijlers van de studio gemaakt. De eerste korte film welke in de bioscoop werd vertoond is Winnie the Pooh and the Honey Tree (1966). Vervolgens werden er nog twee korte verhalen verfilmt. Alle drie werden in 1977 samengevoegd tot The Many Adventures of Winnie the Pooh. De beer speelde vervolgens nog de hoofdrol in een aantal TV series, acht direct-to-DVD films, en vier bioscoopfilms.

Disney heeft de afgelopen tijd veel succes met hun live-action versies van hun animatie klassiekers. Momenteel is Kenneth Branagh’s Cinderella te zien in de bioscopen, welke inmiddels al $335 miljoen wereldwijd heeft opgehaald. Daarvoor kwam Tim Burton’s Alice in Wonderland uit en Robert Stromberg’s Maleficent. Binnenkort zullen ook Jon Favreau’s The Jungle Book (april 2016), Beauty and the Beast (maart 2017) en, Tim Burton’s Dumbo te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter