Disney ontwikkelt nieuwe originele Mary Poppins film

Disney werkt aan een originele musical film met in de hoofdrol de geliefde nanny, Mary Poppins. De studio zal weer samenwerken met Into the Woods regisseur Rob Marshall en producenten John DeLuca en Marc Platt.

Mary Poppins film

De nieuwe Poppins film zal zich in de depressie afspelen in London, twintig jaar na de Disney klassieker Mary Poppins. Inspiratie zal worden gehaald uit bestaande Poppins-verhalen uit de boeken van P.L. Travers. De film uit 1964, met hoofdrollen voor Julie Andrews en Dick van Dyke, maakte gebruik van het eerste boek uit de acht tellende boekenreeks. De nieuwe film wordt niet ontwikkeld als een sequel.

Songwriting duo Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Smash) zullen nieuwe muziek componeren, en David Magee (Finding Neverland, Life of Pi) zorgt voor het scenario. Disney en Marshall werken samen met het Travers estate en hebben de goedkeuring van Poppins’ co-composer Richard Sherman.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter