Disney verfilmt attractie It’s a Small World

Walt Disney Pictures ging jaren geleden aan de slag met een filmadaptatie van een van hun meeste geliefde attracties, namelijk Pirates of the Caribbean. Niemand geloofde dat die film kans van slagen had. Nu, jaren later is het een op zichzelf staande franchise en wordt er gewerkt aan een vijfde deel. Daarnaast heeft de studio ook een film gemaakt, welke gebaseerd was op de attractie The Haunted Mansion, met Eddie Murphy in de hoofdrol. Disney is nu van plan een film te gaan maken rondom de bekende attractie It’s a Small World.

It’s a Small World

It’s a Small World is een attractie waarin men een boottochtje maakt door de gehele wereld en kennis maakt met Walt Disney’s visie op wereldvrede. De attractie is onder andere bekend vanwege het liedje dat in de attractie te horen is. Dit muziekje wordt in verschillende talen gezongen en de instrumenten zijn per land anders. De melodie is geschreven door de broers Robert Sherman en Richard Sherman (Mary Poppins, The Jungle Book, Bedknobs and Broomsticks, Chitty Chitty Bang Bang).

Jon Turteltaub (National Treasure-films) neemt de regie voor zijn rekening en Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean) zal gaan produceren. Het scenario wordt geschreven door Jared Stern. Volgens Deadline gaat het wel nog lange tijd duren voor de It’s a Small World-film er daadwerkelijk is.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter