Disney+ werkt aan Aladdin spin-off over Prince Anders

Terwijl Walt Disney Pictures bezig is met het ontwikkelen van een vervolg op Aladdin, is de nieuwe streamingservice Disney+ begonnen met de ontwikkeling van een spin-off die zich zal richten op Billy Magnussen‘s Prince Anders. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Prince Anders spin-off

De naamloze spin-off is voorzien van scripts door nieuwkomers Jordan Dunn en Michael Kvamme en zal geen direct vervolg zijn op de eerste film, die al in ontwikkeling is bij Disney. Prins Anders, die een mogelijke aanbidder was voor Jasmine, was extreem gekleed en afkomstig van het fictieve koninkrijk Skanland. De 34-jarige acteur zou naar verluidt een belangrijke rol hebben gespeeld bij het opstarten van het project door het idee voor het verhaal te maken en daarmee naar de producenten te zijn gegaan en was betrokken bij de zoektocht naar schrijvers voor het project.

De spin-off zal worden geproduceerd door Aladdin’s Dan Line en Jonathan Elrich via hun banner Rideback. De eerste film, een remake van de klassieker uit 1992, was een hit voor Disney, die meer dan $1 miljard opbracht aan de wereldwijde box office.

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

De cast van Aladdin bestaat uit tweevoudig Oscar-genomineerde Will Smith, Mena Massoud, Naomi ScottMarwan Kenzari, Navid NegahbanNasim Pedrad, Billy Magnussen, Alan Tudyk en Numan AcarAladdin werd geregisseerd door Guy Ritchie (Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E.) met een scenario door John August op basis van de animatiefilm uit 1992 en film verhalen uit “One Thousand and One Nights.”

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter