Disney+ werkt al aan The Mandalorian seizoen 3

Terwijl fans vol spanning wachten op het tweede seizoen van de populaire Star Wars spin-off serie van Disney+, meldt Variety dat de streamingservice al werkt aan The Mandalorian seizoen 3!

Bronnen melden dat maker Jon Favreau (The Lion King) al een tijdje bezig is met het schrijven van seizoen 3 en dat de vice-president en uitvoerend creatief directeur van Lucasfilm Doug Chiang concepten heeft bedacht voor een derde seizoen. Een andere bron met voorkennis van de productie heeft bevestigd dat de productieontwerpafdeling op 20 april aan het derde seizoen begon te werken, en vermeldde dat de afdeling “zo’n enorme doorlooptijd” nodig had om aan nieuwe concepten te werken.

De serie rondde de opnames van het tweede seizoen begin maart al af. Deze gaat in oktober in première.

Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) speelt de hoofdrol in Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian. Hij is te zien als een eenzame Mandalorian revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg en wordt vergezeld door Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) en Nick Nolte (Affliction).

Jon Favreau schreef de serie, welke geregisseerd is door Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) en Taika Waititi (Thor: Ragnarok).