Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 3?

Terwijl fans vol spanning wachten op het tweede seizoen van de populaire Star Wars spin-off serie van Disney+, meldt Variety dat de streamingservice al werkt aan The Mandalorian seizoen 3!

Bronnen melden dat maker Jon Favreau (The Lion King) al een tijdje bezig is met het schrijven van seizoen 3 en dat de vice-president en uitvoerend creatief directeur van Lucasfilm Doug Chiang concepten heeft bedacht voor een derde seizoen. Een andere bron met voorkennis van de productie heeft bevestigd dat de productieontwerpafdeling op 20 april aan het derde seizoen begon te werken, en vermeldde dat de afdeling “zo’n enorme doorlooptijd” nodig had om aan nieuwe concepten te werken.

De serie rondde de opnames van het tweede seizoen begin maart al af. Deze gaat in oktober in première.

The Mandalorian seizoen 3

The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum dat wordt uitgezonden op het Disney+ streamingplatform. De serie is ontwikkeld door Jon Favreau en is geproduceerd door Lucasfilm. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

In seizoen 2 vervolgen The Mandalorian en The Child hun reis door het gevaarlijke sterrenstelsel in de tumultueuze periode na de val van het Galactisch Keizerrijk, waarbij ze vijanden en bondgenoten tegenkomen.

Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) speelt de hoofdrol in Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian. Hij is te zien als een eenzame Mandalorian revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg en wordt vergezeld door Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) en Nick Nolte (Affliction).

In seizoen 2 zien we de terugkeer zien van Temuera Morrison (Aquaman) als Boba Fett, Katee Sackhoff als The Clone Wars’ Bo-Katan in live-action-vorm en het live-action debuut van Ahsoka Tano. De rol wordt gespeeld door Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap). Timothy Olyphant (Justified) doet ook mee aan het tweede seizoen van de serie.

Meerdere regisseurs zijn betrokken bij The Mandalorian seizoen 2, waaronder Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man), Jon Favreau (The Lion King), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Rick Famuyiwa (Dope) en Carl Weathers.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter