Cheaper By the Dozen remake vanaf 18 maart op Disney Plus

Het is 18 jaar geleden dat 20th Century Fox Cheaper by the Dozen uitbracht. Op 18 maart 2022 verschijnt een nieuwe remake op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer voor Cheaper by the Dozen.

Zach Braff en Gabrielle Union zullen de hoofdrol spelen in de aankomende moderne Disney Plus remake van de film. Braff speelt de rol van de vader van een multiculturele familie van 12 personen.

Cheaper By the Dozen

Cheaper By the Dozen op Disney Plus

De Cheaper By the Dozen remake zal draaien om een ​​multiculturele, gemengde familie van 12, die door een hectisch gezinsleven en hun familiebedrijf navigeert. Het project is afkomstig van producer Kenya Barris met Gail Lerner als regisseur. Union zal optreden als uitvoerend producent, samen met de regisseur van de filmversie uit 2003, Shawn Levy.

Gebaseerd op Frank Bunker Gilbreth Jr. en Ernestine Gilbreth Carey’s gelijknamige semi-autobiografische roman uit 1948, werden de hoofdrollen de iconische film uit 2003 gespeeld door Steve Martin en Bonnie Hunt. Andere rollen waren er voor Piper Perabo, Tom Welling , Hilary Duff en Alison Stoner. Ondanks kritieken, kon de door Shawn Levy geregisseerde film toch een wereldwijde winst van meer dan $190 miljoen behalen tegen een gerapporteerd budget van $40 miljoen.

De remake zal 18 maart 2022 zijn debuut maken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter