Disney’s Jungle Cruise verschijnt in juli op Disney Plus

Na vertraagd te zijn door de coronaviruspandemie vorig jaar, brengt Walt Disney Pictures eindelijk het actie-avontuur Jungle Cruise naar Disney Plus. Disney heeft aangekondigd dat Jungle Cruise in de voetsporen van Black Widow zal treden door zowel op Disney+ Premiere Access als in de bioscoop te verschijnen op 30 juli. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson kwam met het nieuws in onderstaande video op zijn Instagram account.

Hoewel de opnames van Jungle Cruise in het najaar van 2018 zijn beëindigd, moeten fans nu wachten tot juli 2021 om de film te zien. In 2018 verplaatste Disney de film van 11 oktober 2019 naar de datum van 24 juli 2020. Alles bij elkaar betekent dit dat fans bijna twee jaar langer hebben moeten wachten om Jungle Cruise.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Jungle Cruise op Disney Plus

De jaren twintig vorige eeuw. Kapitein Frank neemt een broer en zuster mee op een missie om een boom in de jungle te zoeken die helende krachten heeft. Tijdens hun zoektocht zullen ze op de proef worden gesteld door de gevaren in de jungle en het feit dat ze niet de enigen zijn die de boom willen vinden.

Disney’s Jungle Cruise is geïnspireerd op de beroemde attractie in Disneyland Californie. Met Dwayne Johnson in de hoofdrol, als charismatische rivierbootkapitein en Emily Blunt als een vastberaden ontdekkingsreiziger gaan zij samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken. Ook Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti en Jack Whitehall spelen een rol in de film.

De live-action film wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night).

J.D. Payne en Patrick McKay (Star Trek Beyond) schreven het scenario. De film voegt zich bij het rijtje van adaptaties op basis van pretpark attracties als, The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland en Pirates of the Caribbean.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter