Disney’s Lady and the Tramp remake zal echte honden bevatten

Disney’s live action remake van Lady and the Tramp zal daadwerkelijk ‘live action’ zijn. Volgens Collider, via een interview met acteur Thomas Mann, zal de remake acteurs bevatten die naast echte levende honden zullen acteren. Vanzelfsprekend zal een beetje CGI-werk worden gebruikt om de dieren te laten praten en met elkaar in contact te brengen. Mann bevestigde tevens de tijdsperiode van de film, die trouw blijft aan het origineel, en bevestigde ook de opname van de beroemde spaghetti-scene. Hij vertelde:

“Who doesn’t want to see two real dogs kiss over a plate of spaghetti. You have to be extra patient because you have to be good every time for when they are good once. It was a lot of fun. It was so cute, every day, to just have a bunch of dogs to play with. It made the job a lot less stressful.”

De film heeft hoofdrollen voor Tessa Thompson als Lady, Justin Theroux als de Tramp, Thomas Mann als Jim Dear, Kiersey Clemons als Jim’s vrouw Darling, Ashley Jensen als Jackie en Benedict Wong als Bull, een Engelse bulldog. Charlie Bean (The LEGO Ninjango Movie, Tron Uprising) zal de live-action / CG-hybride film regisseren vanuit een script van Andrew Bujalski.

Dit live-action/CG project zal worden gemaakt voor en uitgebracht worden op de digitale streamingservice Disney+, die in 2019 wordt gelanceerd en vier tot zes films per jaar zal uitbrengen. Er zal ook content te vinden zijn van Disney-merken zoals Pixar, Marvel en Star Wars die exclusief op het platform debuteren. De beslissing om zo’n grootschalige remake op de service uit te brengen, geeft verder inzicht in de investering die Disney doet voor de lancering van zijn exclusieve digitale streaming-service.

Disney’s Lady and the Tramp werd voor het eerst uitgebracht in 1955. De film gaat over Lady, een verwende cockerspaniël behorend tot een welgestelde familie, en Tramp, een streetwise Bastaardhond. Nadat haar eigenaars een baby krijgen, bevindt Lady zich op straat om voor zichzelf te zorgen. Wanneer Lady in gevaar komt, wordt ze door Tramp gered en probeert haar te leren dat er meer in het leven is dan enkel de binnenkant van een huis.