Doc Martin seizoen 3 vanaf 16 november bij Videoland

Doc Martin seizoen 3 zal vanaf 16 november beschikbaar zijn op Videoland. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. De voormalige chirurg Martin Ellingham is de nieuwe huisarts van het idyllische vissersdorpje Portwenn. Martin is een geniale arts, maar het ontbreekt hem aan sociale vaardigheden. Het duurt dan ook even voordat de dorpelingen de humeurige dokter leren waarderen.

Doc Martin seizoen 3 op Videoland

Martin Ellingham, alias Doc Martin heeft al drie jaar de praktijk in het kleine dorpje Portwenn van de door de bewoners geliefde en behulpzame huisarts overgenomen. Nog altijd zit de praktijk vol met hypochonders. De dokter en de bewoners raken meer en meer met elkaar vertrouwd wat niet wil zeggen dat het leven van Martin er meer ontspannen door wordt. De bewoners van het dorp zorgen nog steeds voor bijzondere situaties.

Doc Martin is een Britse komedie-dramaserie. Het werd gemaakt door Dominic Minghella naar het personage van Dr. Martin Bamford in de komische film Saving Grace uit 2000. De serie speelt zich af in het fictieve kustplaatsje Portwenn en is op locatie gefilmd in het dorp Port Isaac, Cornwall. De Britse serie kreeg eveneens een aantal remakes, waaronder een Nederlandse versie getiteld Dokter Tinus met Thom Hoffman.

Het derde seizoen van Doc Martin was in 2007 voor het eerst te zien op televisie. Negen seizoenen zijn inmiddels uitgezonden tussen 2004 en 2019. Het negende en meest recente seizoen werd uitgezonden op ITV vanaf september 2019 en gestreamd in de Verenigde Staten en Canada op Acorn TV. In april 2020 werd de tiende en laatste reeks bevestigd door regisseur Nigel Cole.

Doc Martin wordt vertolkt door Martin Clunes. Naast Clunes spelen onder anderen Ian McNeice, Jeff Rawle, Stephanie Cole en Caroline Catz in de serie.

Doc Martin seizoen 3 is vanaf 16 november te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter